Sukaldaritza eta nutrizioa hizpide ikasleen familiei zuzendutako tailerretan

Erabiltzailearen aurpegia

Herri Eskolako Guraso Elkarteak tailerren ziklo bati ekin dio urtarrilean, nutrizioa hizpide. Lehenengo hitzordua urtarrilaren 9an izan zen eta Luci Basek eskaini zuen, Urduñako udal sukaldekoa, Nani Moréren laguntzarekin, Menjadors Ecologicseko sukaldaria denarekin. Bertan 12 familiek parte hartu zuten. Hainbat errezeta prestatzeaz gain, erabilitako osagaiak maila nutrizionalean aztertu zituzten.

Hurrengo hilabeteetan beste hainbat tailer antolatuko dituzte Luci Bas eta Ixone Solaun nutrizionistaren laguntzarekin helburu horrekin ere. Familiek zakote-ontziak ekar ditzakete janaria etxera eramateko errazio bakoitzeko 2 euro ordainduta. Informazio gehiago jasotzeko aukera dago ige.ampa.urduna@gmail.com helbidean.

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide