LAN DEIALDIA
- Lan-deialdi hau ebazteko kronologia:
- Martxoak 22: Lan-deialdiaren zabalpena.
- Apirilak 13: CV eta aurkezpen gutuna bidaltzeko azken eguna.
- Apirilak 14-Apirilak 30 : Hautatako pertsonei elkarrizketak eta hautaproba.
- Apirilak 30: Ebazpena.
- Maiatzaren lehengo astean: Lan harremanaren hasiera data.
FUNTZIOAK ETA EGINBEHARREKOAK
FUNTZIOAK
Asteburuetako menuen diseinua egiteaz arduratzea.
Ostiral, larunbat eta igandetan egiten diren jardueretan zerbitzatuko diren jakien prestaketa.
Elikadura Burujabetzaren ildoko koordinazio batzarretan parte hartzea
EGINBEHARRAK EDO LANAK
Garaian garaiko produktuekin osatutako menuak diseinatzea eta kozinatzea (urtaro bakoitzeko menu bat).
Ekonomatuan eskaintzen diren tokikoak eta ekologikoak diren elikagaiak erabiltzea sukaldean.
Elikadura Burujabetzako lan ildoaren koordinazio bileran parte hartzea.
Asteburuetako jardueretan sukaldari lanak egitea.
Bestelako sukaldari laguntzaileen lanaren kudeaketa. Sukalde laguntzaileak izango diren pertsonak lideratzea.
LANPOSTUAREN EZAUGARRIAK
OINARRIZKO ESKAKIZUNAK:
Karta baten osaeran esperientzia izatea.
Diseinatutako karta gauzatzeko abilezia izatea.
Tokiko eta garaiko produktuen ezagutza/ sustapena.
Euskara ondo menperatzea.
Harreman pertsonaletarako gaitasuna.
Taldean lan egiteko gaitasuna.
Erabakiak hartzeko gaitasuna.
BALORATUKO DA
Jatetxe/taberna batean esperientzia izatea.
Pertsona dinamikoa eta autonomoa izatea.
Ikasteko jarrera izatea.
Gida-baimena eta autoa izatea.
Lanerako malgutasuna.
Sukalde baten kudeaketaren esparruan eskarmentua izatea.
Garaiko produktuen ezagutza.
Kooperatibako bazkide izatea eta proiektuaren balio eta helburuekin bat egitea.
Euskaltzaletasun aktiboa.
ESKAINTZEN DA
Euskararen eta eraldaketa sozialaren esparruan proiektu bizigarri baten parte izatea.
Lantalde bizi eta dinamiko baten partaide izatea.
Kooperatibako lan-bazkide izateko aukera.
Lantoki atsegin eta eroso batean lan egiteko aukera.
Norberak diseinatutako karta kozinatzeko aukera.
Ordutegi malgutasuna eta bizitza pertsonala eta laborala kontziliatzeko erraztasunak.
Lan-baldintza onak.
10 orduko lanaldia, asteburuetan (20 orduko lanaldira luzagarria).
Lanpostua Laudion (Araba) kokatzen da.
IZEN EMATEA
EPEA: Lan-deialdi honetan parte hartzeko, APIRILAREN 13a baino lehen ondorengoak bidali beharko dira ekonomatua@aiaraldea.eus helbidera:
- Curriculuma.
- Aurkezpen gutuna.
- Udaberriko garaian garaiko produktuekin osatutako menuaren diseinua.
ASTEBURUKO KARTAREN ERAKETA
Eskatzen da:
- Asteburuetarako karta osatzea udaberri garairako, udaberriko garaian-garaiko produktuekin.
- Aiaraldea Ekintzen Faktoriako ekonomatuko produktuekin gauzatzea karta (ekonomatua.eus webgunean aurkituko dituzu produktu guztiak).
Baloratuko da:
- Eskaintzaren parte handiena barazkijalea izatea.
- Eskualdeko produktuen erabilpen handia.
- Udaberriko garaian garaiko produktuekin osatzea
HAUTAPROBA ETA ELKARRIZKETA
Jasotako Curriculum Vitae-ak eta aurkezpen gutunetan azaldutako informazioa aztertu ondoren, proposatutako funtzio eta lanpostua bete dezaketen hautagaien lehenbiziko aukeraketa egingo da. Horren ostetik, kozinatzeko probaldira deituko dira hautatutako pertsonak. Probaldi hauek apirilaren 13tik apirilaren 30era bitartean egingo dira
HARREMANAK ETA CURRICULUM-AK
Posta elektronikoa: ekonomatua@aiaraldea.eus
Telefonoa: 94 656 85 54 / 620 68 15 06