Funtzio nagusiak
- Astelehenetik-ostiralera Elikadura burujabetzako ildoko dendaren (Ekonomatua) arduraduna izatea.
- Denda irekita dagoen bitartean, bezeroak ekonomatuan atenditzea eta tabernari lanak gauzatzea.
- Ostegun arratsaldeetan etxez etxeko zerbitzua gauzatzea.
- Dendako produktu eskaintza definitzea eta salmentara bideratutako ekintzak gauzatzea (deskontuak, kanpainak, etab.).
- Elikadura burujabetzaren ildoko koordinazio batzarretan parte hartzea.
Eskatzen da
- Tokiko eta garaiko produktuen ezagutza/sustapena.
- Euskara ondo menperatzea.
- Harreman pertsonaletarako gaitasuna.
- Taldean lan egiteko gaitasuna.
- Erabakiak hartzeko gaitasuna.
- Gida-baimena eta autoa izatea.
Baloratuko da
- Elikadura burujabetzaren munduan aritua izatea.
- Bezeroen aurrez aurreko lan esperientzia izatea.
- Pertsona dinamikoa eta autonomoa izatea.
- Ikasteko jarrera izatea.
- Ostalaritzan kudeaketaren esparruan eskarmentua izatea.
- Garaiko produktuen ezagutza.
Eskaintzen da
- Euskararen eta eraldaketa sozialaren esparruan proiektu bizigarri baten parte izatea.
- Lantalde bizi eta dinamiko baten partaide izatea.
- Kooperatibako lan-bazkide izateko aukera.
- Lantoki atsegin eta eroso batean lan egiteko aukera.
- 40 orduko lanaldia, astegunetako ordutegia.
- Hilabeteko soldata: 1.500€ gordin (14 pagetan).
- Lanpostua Laudion (Araba) kokatzen da.
Izen ematea
Lan-deialdi honetan parte hartzeko, Ekainaren 16a baino lehen ondorengoak bidali beharko ditu lanpoltsa@aiaraldea.eus helbidera:
- Curriculuma.
- Aurkezpen gutuna.
Zalantzak izatekotan idatzi ekonomatua@aiaraldea.eus helbidera edo deitu 620 681 506 telefonora.