Ikastaro honek maiatzaren 6tik maiatzaren 11ra bitartean izango dira, elkarte antolatzaileak dauzkan lokaletan. Saio hauen ordutegia 19-20:30etara izango da, eta izen-ematea doainik.
Saio hauetan parte hartzeko interesa dutenek Mikologi elkartearen lokaletan eman dezakete izena astelehenetan, konkretuki, arratsaldeko 19etatik aurrera. Baita ere Kultur Etxean izena eman daiteke. Komenigarria da garaiz inskribatzea, izan ere, partaide kopurua mugatua izango da. Azpimarkatzekoa da ere, ikastaro honekin mendira txango bat egiteko aukera egongo dela. Ikastaroa, Jose Maria Ibarbia, Gorka Urquijo eta Julen Villanueva adituek eskaini egingo dute.
Prudentzio Deunaren erakustaldiak.
Apirilaren 22, 23 eta 24an, Prudentzio Deunaren datetan bereizgarria den jakien erakustaldi bat egingo da Gastronomi Museoko sukaldean arratsaldeko 19etatik aurrera izango da. Perretxiko eta barraskilo sukaldatze erakustaldi hauek jaki hauen prestaketan adituak diren zenbait sukaldarik eskaini egingo dituzte. Konkretuki, Elkartean urte askotako esperientzia duten sukaldariak; Angel eta Juanin, eta Elkartearen kolaboratzaile berriek; Rosa, Isabel eta Edurne.