"Baliteke Donostiako Parte Zaharreko tabernen erdiak atea ixtea"

Erabiltzailearen aurpegia Argia 2020ko abe. 9a, 17:59

Josema Azpeitia (Legazpi, Gipuzkoa, 1969) gastronomia kazetariak inork baino hobeto ezagutzen du ostalaritzaren mundua, bereziki Donostiako ostalaritzarena. ‘Ondojan’ hilabetekariko zuzendaria da, gastronomiari buruzko hainbat liburu idatzi ditu eta Basque Culinary Center eskolan irakasle ere bada. Ostalaritzaren etorkizuna kinka larrian dagoen honetan, Donostiako tabernen etorkizuna aztertu dugu berarekin.

Osorik irakurri

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide