ERREZETA_Lasagna

Erabiltzailearen aurpegia Etxauberri 2016ko abe. 8a, 13:29

ERREDAKZIOA Paula Moral

OSAGAIAK:

Kitua - 800 g                                   

Tipula - 1/2

Piper berdea - 1

Azenarioa - 1/2

Porrua - 1

Tomate saltsa

Irina

Oliba olioa

Gatza

Lasagnarako pasta

Bexamelerako osagaiak:            

Esnea - 500 ml

Gurina - 50 g

Irina - 50 g

Gazta

PRESTAKETA:

1 Lehenengo pasta ur berotan ipiniko dugu 15 minutu.

2 Gero barazkiak olioarekin bigundu eta haragi txikiak gehitu.

3 Haragia eginda dagoenean tomate saltsa bota.

4 Labeko ontzi  batean nahastu eta gero pastarekin estali berriz haragiarekin eta berdin pasta jarri haragiaren gainean.

5 Besamela egiteko alde batetik esnea irabiatu eta beste ontzi batean gurina urtu.

6 Gurina irinarekin nahastu eta ondoren esne irakina gero gatza daukan probatu.

7 Bexamela eginda dagoenean  lasagnari gainetik bota eta labean sartu 8 minutu 180 gradutan.

 

Errezeta lau lagunentzako da.

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide