ERREDAKZIOA Bidatz Gonzalez
Osagaiak
130gr gurin
130gr azukre glase
4 arrautz
250gr desegiteko txokolate beltza
80gr irin
Legamia sobretxo bat
Prestaketa
Lehenengo irina, azukrea eta legamia hartu eta ondo nahastu.
Bota arrautzak banan-banan.
Desegiteko txokolatea suan jarri gurinarekin urtu arte (txokolatea desegin arte)
Ondoren dena nahastu eta labean sartu .
Beti bezala labea 180gradutan 30-40 minutu.
Azkenik apaindu azukre glasea eta mermelada apur bat jartzen.
LAGUN AGURGARRIA:
Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.
Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.
Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.
Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.
Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.
Faktoria izan, egin zaitez bazkide.
Aiaraldea Hedabideko lantaldea.
Izan bazkide