ERREZETA: Ondo askaltzeko txokolatezko palmera goxoak

Erabiltzailearen aurpegia EtxaurrenFive 2016ko urt. 26a, 16:05

Osagaiak:

 

        Koberturazko txokolatea.

 

        Hostorea.

 

 

 

Prestaketa:

 

1.Hostorea hartzen dugu eta erdia biribilkatzen dugu eta beste erdiarekin berdina egiten dugu.

 

 

 

2.Bi aldeak biribilkatuta daudenean, txokolatea kazo batean berotzen dugu urtu arte, eta palmeren gainetik botatzen dugu. 

 

 

 

3.Txokolatea epeltzen denean, safla argaletan mozten dugu.

 

 

 

4.Eta azkenik labean 15 minutu sartzen ditugu.

 
 

 

 

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide