Eguna ondo hasteko esnegaiaz betetako krepak

Erabiltzailearen aurpegia EtxaurrenFive 2016ko urt. 26a, 15:30

Osagaiak:
•    400g irina.
•    30g gurina.
•    3 arrautza.
•    200ml esnea.
•    20g azukre.
•    Gatz pizka bat.
Barrurako osagaiak:
•    Esnegaia.
•    Banila.
•    Azukrea.
◦    Marrubiak.
Pausuak:
1.    Osagai guztiak bol batean sartzen ditugu, eta irabiagailuarekin nahazten ditugu.

2.    Esnegaia azukrearekin prestatzen dugu. Sartagin batean, gurinpizka bat botatzen dugu eta kreparen masaren goilarakada bat hartzen dugu, eta sukaldatu egiten dugu eginda egon arte.

3.    Barrutik, erditik mostuta dauden marrubiak, esnegai prestatuarekin   sartzen dugu.

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide