OSAGAIAK
250g irin
40g margarina
Arrautz bat
Ur baso bat
½ goilarakada gatz
Azukrea
Olioa
NOLA EGIN
Lapiko batean ura eta margarina jarri eta irakin .
Irakiten duenean hirina bota.
Goilara batekin nahastu eta egindakoa erretiratu.
Arrautza eta gatza bota eta irabiatu ondo nahastu arte.
Txurrera baten bidez, edota ixkiñan zuloa duen papel batekin zartagira bota.
Frijitu eta gero azukrea bota gustuko duzun bezela.
{MIKEL ALVAREZ-ETXAURREN IKASTOLA}
LAGUN AGURGARRIA:
Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.
Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.
Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.
Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.
Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.
Faktoria izan, egin zaitez bazkide.
Aiaraldea Hedabideko lantaldea.
Izan bazkide