Osagaiak:
- Yogurt natural bat
- Irina 4 yogurt edalontzi
- Olioa yogurtaren edalontzi eta erdi
- 4 arrautz
- Azukrea 3 yogurt edalontzi
- Legamina coilaratzo bat
- Koloregai elikagarrriak
Prestaketa:
1. Yogurt naturala eta olioa ontzi batean nahastu, hori egin eta gero, arrautzak eta azukrea gehitu eta ondo nahastu.
2. Gero, irina gehitu iragazita (tamizada)
3. Dena ondo nahastu eta gero nahasketa 4-6 alditan banatzen dugu ontzi desberdinetan, zenbak kolore izan nahi ditugun contuan artuta; gorria, urdina, horia,verdea eta morea adibidez. Bost colore direnez 5 zatitan banatu behar da nahastea.(3-4 tanta ontzi bakoitzean).
4. Kolorea ipini eta gero nahaztu behar da.
5. Kolore guztiak prest daudenean denak batera ipini behar dira beste ontzi batean labean sartzeko.
6. Bizkotxoa labean 180ºc-etan sartu behar da gutxi gorabehera 30 -40 minutu.(nahi baduzu azukrea goitik bota ahal duzzu labean satu baino lehen)
7. Bizkotxoa eginda jakiteko makilatxo batekin ziztatu .zikinduta ateratzen bada gehiago egin behar da.