Hur eta mahats-pasa turroia

·         500 gr txokolate beltz                                

·         300 gr esnedun txokolatea

·         100 gr almondo gordin

·         100 gr hur erreta

·         100 gr mahats-pasa                                               

·         200 ml esne-gain

·         50 gr gaileta ehotua







  • Lehenengoz, molde bat burbuila paperaz estal ezazu. Burbuilak dituen aldea barrurantz.



  •  Mahats-pasak beratu likore pixka batekin.

 

  • Moldearen paretak, aldez aurretik baño Marian urtutako txokolate beltzez estal itzazu. Hozten utzi.

 

  • Gainontzeko txokolatea, hau da, esnedun txokolatea, baño Marian urtu. Horri, esne-gaina, almondoak, hurrak, mahats-pasak eta gaileta hautsa gehitu. Moldea guzti horrekin bete ezazu.

 

  • Hurrengo egunerarte hozten utz ezazu eta turroi gozo gozoa edukiko duzu.





                                      






                                                                               On egin!

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide