Txokolatezko arrokak

Osagaiak:

  • 125 gramo txokolate beltz.
  • Zereal apurrak.
  • Intxaur zatiak.
  • Urra zatiak.
  • Almondo zatiak.


Nola egin?

Lehenik, txokolatea “baño marian” urtu. Gero, urturik dagoenean, zereal zatiak gehitu eta nahastu. Bigarrenik, goilara batekin nahaste zatiak hartu eta arroka bezalako irudi batzuk eraiki argazkian ikusten den moduan, eta albal paperean jarri lehortu arte. Gogortu bezain pronto… jateko prest daude! Momentuan jan ezean, hobe da hozkailuan gordetzea, txokolatea urtu ez dadin.
On egin!

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide