OSAGAIAK
-150g txokolate beltza
-150g esne txokolatea
-150g txokolate zuria
-125g azukre
-750ml esne-gaia
-750ml esne
- mamiazko 3 sobre
OINARRIA
-60g gurin
-galletak
- esne apur bat
-PRESTAKETA:Egingo dugun lehenengo gauza oinarria prestatzea izango da. Horretarako galletak birrindu, gurinarekin nahastu eta esne apur bat botako diogu, oinarria nahaste trinko bat izan arte.Molde desmontagarri batean botako dugu. Moldea hozkailuan jartzen da gogortzen den arte.
-HAZTEN GARA: txokolate beltza zatituta jartzen dugu kazola batean , gero 75g azukre,250ml esne-gai eta 250ml esne botatzen da. Dena ondo nahasten denean mamia botatzen diogu eta 5-6 min jarraitzen dugu nahasten.Moldea ateratzen dugu hozkailutik eta, burruntzail baten laguntzarekin nahastea botatzen dugu eta berriro hozkailuan sartzen da.
-ONDOREN: gauza berdina egingo dugu esne txokolatearekin, aldatzen den gauza bakarra azukre kantitatea da, orain 50g azukre botatzen.
-BUKATZEKO: txokolate zuriarekin jarraitzen dugu baina oso gozoa denez ez diogu azukrerik botako. Hozkailuan sartu (4-5 orduz)eta azkenik dekoratu.
ON EGIN!!!