Krepak txokolatearekin

     

Osagaiak:


Esnea, 250 ml
2 arrautza
Irina, 100 g
Gurina, 20 g
Jogurt bat
Kiwi bat
Muxika bat
Mahaspasa batzuk
4 marrubi
Txokolate beltza, 80 g

Prestaketa:

Lehenengo, jarri irina eta bi arrautzak katilu baten eta ongi nahastu. Gehitu esnea pixkanaka, eta dena ondo nahastuta daukagunean, gehitu gurin urtua. Hozkailuan sartu ordu erdiz, pausatzeko.
Moztu fruta guztiak laukitxotan eta nahastu.
Itsasten ez den zartagin bat hartu eta su bizian jarri. Gurin apur batekin igurtzi, eta gainera krep ore geruza fin bat bota, oinarri guztia estali arte. Utzi segundo batzuez egiten eta buelta eman.
Eginda dagoenean, plater batera atera eta bete barrua jogurt geruza batez, frutarekin eta azukre koilarakada batekin. Bukatzeko, krepea bildu eta txokolate beroz lagunduta zerbitzatu.

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide