Garaipen beteko asteburua izan da Sugarrak Laudio Saskibaloi klubarentzat

Jardunaldi honetan aritu ziren laudioko 3 taldeak. Garaipena Lortu zuten.

Lehena, larunbat goizean iritsi zen gasteiztik. Ivan Quintanak eta Benja Santosen Gizonezko Kadeteak ligako lehenengo garaipena lortu zuten. Marianistas 54- 55 Sugarrak Laudio. Merito haundiko garaipena! Lehenengo zatian 10 puntutik baino geihagoz galtzen zuten. Azkenean jaurtiketa libreekin, garaipena etxera ekarri ahal izan zuten laudioarrak. Taldeko saskiratzaile hoberenak Jonah Perez 17 puntuekin, Sebas Ramirez eta Markel Rodriguez 13 puntuekin izan ziren.

Bigarrena, berriz, laudion izan zen. Zubiko malekoia Sugarrak Laudiok, lehenengo garaipena lortu Zuen Aiara basketen kontra, erregionalen 2. mailako aiarako derbian.

Laudiokoak norgeiagoka irabazi zuten 50-29 markagailuarekin. Lehen zatian talde lokalak oso ondo aritu zen, Atsedenaldian 34-18 irabazten baitzuten partidan. Bigarren zatia berriz askoz ere fisikoagoa izan zen eta oso puntu gutxi sartu ziren, hala ere, Sugarrak markagailua kontrolatuz garaipena lortu zuen amaieran.

Hirugarrena eta azken garaipena, berriz, Igande goizean lortu zuen Erregional 3. mailan aritzen den Drumgorri Sugarrak Laudiok

Ligako 2. Garaipena lortu su drumgorri Sugarrak Laudio, taberna de verne B-ren kontra. Atsedenaldian, 25-17 irabazten zuen laudioko taldeak.

Bigarren zatian, kanpoko taldeak berdintzea lortu zuen baina azkenengo 15 minutuetan drumgorri Sugarrak berriro aurreratu zen markagailuan 13 puntuko abantaila lortu arte. Amaieran. Drumgorri Sugarrak 49-36 la taberna de verne B