aiaraldea.eus

Turismoa eta "Aiarako txakolinaren Ibilbidea" bultzatzeko eskaintza berria merkaturatu du Aiaraturrek

Erabiltzailearen aurpegia Izar Mendiguren Cosgaya

Aiaraturrek turistek natura eta gastronomia dastatzeko lau pakete enologiko sortu ditu. Leire Orueta Aiaraturreko lehendakariaren arabera, helburua bisitariak Aiaraldean esertzea, ingurua usaintzea, ibiltzea, ikustea, entzutea eta bertako produktuak kontsumitzea da. Horretarako, lau dira luzatutako eskaintzak: Txakolikultura, txakolinatur, Txakoligastronomia eta Txakoliabentura. Azaldu duenez, martxorako espero dute martxan jartzea.

Aiaraturrek turistek natura eta gastronomia dastatzeko lau pakete enologiko sortu ditu. Leire Orueta Aiaraturreko lehendakariaren arabera, helburua bisitariak Aiaraldean esertzea, ingurua usaintzea, ibiltzea, ikustea, entzutea eta bertako produktuak kontsumitzea da. Horretarako, lau dira luzatutako eskaintzak: Txakolikultura, txakolinatur, Txakoligastronomia eta Txakoliabentura. Azaldu duenez, martxorako espero dute martxan jartzea.

Egitasmoan, hainbat upeltegik, turismo bulegok, aterpetxek eta jatetxek hartu dute parte. Paketeak bi pertsonentzako asteburuko egonaldia eskaintzen du, 160 euroko prezioan. Erreserbak egiteko Aiaraturren webgunea baliatuko dute: www.aiaraldea.org edo www.rutadeltxakoli.com. Leire Oruetak dio "ilusioz" hartu dutela proiektu berria, eta Araba zein gainontzeko probintzietako bisitarientzat erakargarri izatea espero duela.

Honez gain, egitasmoari batu zaizkion jatetxeetan 40 euroren truk ibilbide enologikoaren eskaintza aberastuko duten menu bereziak eskaintzen hasiko direla azpimarratu du.



Erantzun

Erantzuteko, izena emanda egon behar duzu. Sartu komunitatera!

»» Alta eman edo pasahitza berreskuratu


Twitter ikonoa Facebook ikonoa