Asteburuko eskubaloi jardunaldiaren kronika

Erabiltzailearen aurpegia Laudio BC 2019ko urr. 22a, 17:43
Senior eta gazte neskek porrota jasan zuten bitartean, kadete mutilek eta haurrek garaipena lortu zuten. Hona hemen norgehiagoka bakoitzaren laburpentxoa.
SENIOR
Denboraldiko bigarren porrota jaso zuen senior taldeak iragan larunbatean Gasteizen jokatutako norgehiagokan. Partida guztian zehar leihakorrak izatea lortu bazuten ere, bigarren zatiko lehenengoko minutuetan burututako joko txarraren ondorioz, Coras taldeak markagailuan aldea ireki zuen azkenengo emaitza lortu arte. Partida osoan zehar erakutsitako erregulartasunagatik zoriontzea besterik ezin dugu egin.

GAZTE NESKAK
Denboraldiko lehenengo porrota gazte neskentzako. Taldeak zenbait jokalariren falta somatu izan zuen. Lehenengo zatia nahiko parekatua izan zen baina azkenengo jokaldietan etxeko taldeak kontra erasoak burutu zituen 4 goleko errenta lortuz. Bigarren zatian, Durangoko neskek  defentsako maila igo zuten eta trantsizioetako abiadura handiagotuz markagailuan alde handiagoa irekitzea lortu zuten. Jokalari lesionatuak berreskuratu beharra dago.

KADETE MUTILAK
Garaipen berria lortu zuten gaztetxoek iragan larunbateko norgehiagokan. Funtsean, markagailuak garrantzi gutxi izan zuen eta hobetu beharreko zein mantendu beharrekoak garrantzi handia hartu zuten. Lanean jarraitu beharra dago hazten jarraitzeko.

HAURRAK
Eharialdea B taldearen aurkako partida hau oso parekatua izan zen. 11-11 izan zen lehenengo zatiko markagailua. Bigarren zatian ordea, defentsaren maila igotzeak garaipena eskuratzea ahalbidetu zuen.