Asteburuko eskubaloi jardunaldiaren kronika

Erabiltzailearen aurpegia Laudio BC 2020ko ots. 11a, 18:09
Gazte nesken eta Kadete mutilen norgehiagoken kronikak irakurgai.

GAZTE NESKAK

Udaberriko txapelketaren lehenengo norgehiagoka porrotean bukatu zen aurrean izan genuen taldeak erakutsi zuen erritmo eta intentsitate altuari esker. Lehenengoko minutuetan berdintasuna nagusi izan bazen ere, 5-1eko defentsaren aurrean blokeatu egin ginen eta zenbait minutu golik sartu gabe egon ondoren, Udaibaiko neskek markagailuan ihes egitea lortu zuten.

Kanpoko taldeak 9 goleko errenta lortu bazuen ere, bigarren zatian zehar geure eraso eta defentsa maila igota, poliki-poliki markagailua iraultzen joan ginen 2 goleko aldea lortu arte. Azkenengo bost minutuetan ordea, zenbait gol jaso izan genuen. Amaieran: EKA Laudio 19- Urdaibai E.T. 25

KADETE MUTILAK

Garaipena lortu bazuten ere, Indautxuko taldea oso leihakor agertu zen eta norgehiagoka polita ikusi ahal izan zen. Amaieran Loiola Indautxu 33 - Laudio B.C. 38