2016/03/04 14:00

IX. Pintxo Lehiaketa

IX. Pintxo Lehiaketa
Laudio, Laudio

 

PARTEHARTZAILEAK

-Alboka, “Haurtzarokoa”
-Araba Café, “Itsas-Lurra”
-Arkupe, “Kabaz prestatutako itsaso eta lurreko hostopila”
-Arrañope, “Bakailao eta oliozko orea, izokin marinatuaz eta ezamihiluzko gelatinaz”
-Azoka, “Pikillo piper eskabetxatua talo gainean ”
-Batzoki, “Txipiroia barazkitxoz, patata krema beilegi gainean”
-Bonaire, “Bonaire Pintxoa”
-Casa del pueblo, “Tortilla bitsa”
-Cervecera Odeibar, “Briotxe ogi gainean ipinitako bakailao hostopila, onddo kremaz, kuia pure krematsuzko eta mandioka txipezko ohatzean”
-Club Jubilados Areta, ”Kuxkuxeroa”
-Dorrea Restaurante, “Txori aza”
-Ederki, “Ederki kokotxa”
-El Tunel, ”Txerri piruleta, otarrain saltsazko zipriztindun patata morearen gainean”
-El Valle,” Arrantzalea”
-Ertza, “Oilasko Ertza erara”
-Gorka,” Gorka”
-Gozo-Toki, “Burruntzi gazigozoa”
-Haitzulo barri,” Bisarrena Kaputxinoa ”
-Ilargi, “Txio hamabia”
-Iluntze, “Abrakadabra”
-Kaia, “Kaia huartea”
-Korrika Benta, “Bakailao eta cantarellus pastela erremolatxa eta txip patatekin”
-Kupela, “Arabako patata gainean ipinitako mi cuit krema, ibarreko arrautza irakinean bilduta”
-La Avenida, “Hamaiketakoa”
-La Union, “Udaberriko guraria; Indriska,” Pintxiska”
-Lauri Barria, “Bakailao keztatuzko tinbala, arabako patata kremaz eta pil-pilaz, laranja eta kiwi xaflaz, erremolatxa- mousseaz eta ziape eta ezti-infusioaz”
-Tolo Restaurante, “Tipula krema eta errege-sagarrezko konfitura gainean ipinitako isats kurruskaria”
-Zuberoa Kafe, “Txitxi-burruntziz eta barazkiz barrubetetako hostorea”
-Zubiaur Salón Cafeteria, “Zubiaur”

 

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide