Odolosteak izan dira Laudioko jaien azkenaurreko eguneko osagai nagusia, baina ez bakarra

Odolosteak izan ziren atzoko egunaren osagai nagusia Laudion. Makina bat pertsonek afaldu zuten odol eta arrozez eginiko jaki hori herriko hainbat gunetan. Jai giro handia egon zen gero herriko hainbat tokitan, egunsentira arte. Cafe Quijano taldea arduratu zen Herriko plaza girotzeaz. Txosnagunean, aldiz, DJ Masa egon zen.

Egunean zehar, baina, beste hainbat ekintzez gozatzeko parada egon zen. Castellersak, musika eta dantzak egon ziren, besteak beste.

Argazkiak: Antonio Muñoz, Fontso Larrazabal eta Txabi Alvarado

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide