Proteina begetalei buruzko tailer praktikoa egingo dute Artiñano Etxean

Erredakzioa 2017ko eka. 21a, 07:00
Jaki beganoak nola prestatu irakatsiko dute tailerrean. / AnimaNaturalis

Artiñano Etxea landetxean izango da zita, ekainaren 28an.

Sukaldaritza tailer praktikoa eskainiko dute ekainaren 28an Orozkoko Artiñano Etxea landetxean. 19:00etan hasiko da ikastaroa, eta bi ordu iraungo du. Sukaldaritza “% 100 begetala” sustatzea izango da ekimenaren helburua. Proteina begetalak nola kuzinatu irakatsiko dute.

Andrea Velasco Fernandezek eta Marta Marimonek dinamizatuko dute saioa. “Gustu” jatetxe beganoko kideak dira biak.

Tailerraren prezioa 25 eurokoa izango da. Parte hartzaileek errezeten dossierra eta dastaketa jasoko dituzte.

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren web-gune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide