2010/05/27 17:30

Sukaldaritzako tailerrak, Urduñako perretxikoaren jardunaldien baitan

Romulo Jatetxea, Foru Plaza 10, Urduña

Sasoiko perretxiko eta zizen bitartez errezeta berezienak prestatzen eta aurkezten ikasi nahi duten guztientzat. Tailerra + dastaketa 10 €. Material eta osagai guztiak barne.

Gaiak:

  • Zizak nola aurkezten diren merkatuan: freskoak, kontserbakoak (ontziratuta), eskabetxatuak, izoztuak, hutsean ontziratuak, deshidratatuak.
  • Prestatzeko metodoak: salteatuta, konfitatuta, erreta, egosita, hutsean egosita

Leku mugatuak daudenez, aldez aurretik (24 ordu gutxienez) izena ematea eskatzen da; horretarako 945 38 43 84 telefonora deitu.

LAGUN AGURGARRIA:

Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.

Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.

Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.

Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.

Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.

Faktoria izan, egin zaitez bazkide.

Aiaraldea Hedabideko lantaldea.


Izan bazkide