Haizea Bengoetxea ekoizleak gidatuko du saioa, eta 3 orduko iraupena izango du tailerrak. Ekonomatuak antolatu du ekimena.
"Sagarra 11 eratan" ikastaroa egongo da larunbat honetan, ekainaren 8an, Faktorian. Goizeko saioa izango da, hiru ordukoa orotara. Hain zuzen, 10:00etatik 13:00 arte luzatuko da gastronomia jarduera, eta bertaratzen direnek hamaika errezeta osatuko dituzte sagarrekin. Elikadura Faktoriak antolatu du ekimena, Ekonomatuak zehazki. Haizea Bengoetxea Fikakok gidatuko du saioa. Ekoizle bizkaitarrak Laboreak markapean dihardu egun bere proiektua sustatzen.
Parte hartzeko ezinbestekoa da izen-ematea hemen, Faktoria.eus webgunean. Bazkideek 20€ ordaindu beharko dituzte, eta gainontzekoek 25€. "Prezioaren barne daude errezeta bilduma, etxera eramateko kontserba sorta (lau kontserba ezberdin partaide bakoitzarentzat) eta dastaketa.
Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.
Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.
Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.
Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.
Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.