Abenduaren 11n irekiko ditu berriro ateak Ermualdeko taberna, Peru Hernando Goitiaren eskutik. Laudioarrak eskuratu du lizitazioa eta urtebeterako sinatu du, baina bederatzi urtez luzatu daiteke.
Udalak azaldu du Donostiako Basque Culinary Centerren lau urtez prestakuntza jaso zuela eta sukaldaritza munduko esparru ezberdinak menperatu eta ezagutu dituela Bilboko Michelin izarreko jatetxe batean, Bideko jatetxean, Cancungo Meliá hotel-gune handi batean eta Limako Central jatetxean. Hain zuzen, Aiaraldea Komunikabideak elkarrizketa egin zion gazteari azken toki horretan lanean ari zenean.
Gogoratu beharra dago ostalaritza establezimendua etxebizitza ere badela kudeatzailearentzat. Ordutegiari dagokionez, Ermualdeko Zura 09:00etatik 18:30era egongo da zabalik; astelehen, astearte eta asteazkenetan izan ezik. Nolanahi ere, ordutegia aldatu egingo da eskariaren eta urtaroaren arabera.
LAGUN AGURGARRIA:
Bisitatzen ari zaren webgune hau euskararen normalizazioaren alde Aiaraldea Ekintzen Faktoria proiektu berrituak garatzen duen tresnetako bat da.
Euskarazko hedabideak sortu eta eskualdean zabaltzeko gogor lan egiten dugu egunero-egunero langile zein boluntario talde handi batek.
Hedabide herritarra da gurea, eskualdeko herritarren ekarpen ekonomikoari esker bizi dena, jasotzen ditugun diru-laguntzak eta publizitatea ez baitira nahikoa proiektuak aurrera egin dezan.
Herritarra, anitza eta independentea den kazetaritza egiten dugu, eta egiten jarraitu nahi dugu. Baina horretarako, zure ekarpena ere ezinbestekoa zaigu. Hori dela eta, gure edukien hartzaile zaren horri eskatu nahi dizugu Aiaraldea Ekintzen Faktoriako bazkide egiteko, zure sustengua emateko, lanean jarraitu ahal izateko.
Bazkideek onura eta abantaila ugari dituzte gainera, beheko botoian klik eginda topatuko duzu informazio hori guztia.
Faktoria izan, egin zaitez bazkide.
Aiaraldea Hedabideko lantaldea.
Izan bazkide